Friday, September 15, 2006

The Neurotic Cookbook

Ha igazán szar napod volt. A vérnyomásod magas, a gyomrod görcsben, a halántékodon lüktet egy ér. Ha gondolatban terhes nőket kényszerítesz nyugdíjas operett-bonvivánokkal való fajtalankodásra; legszívesebben oszló bébihullákon taposnál; azon töröd a fejed, hogy kikeresztelkedsz, lakásra gyűjtesz, és/vagy kipróbálod Schobert Norbert update kúráját.

1. Feküdj félórára a kádba, gyújts meg egy füstölőt, és mondogasd magadban: Krisztus született vesztes volt (ma barkácsboltot vezetne); Buddha transzszexuális gésatanonc (és Boy George az ő prófétája); Mohamednek merevedési zavarai voltak (Kába köve, hát persze). Utána öltözz fel, kapd elő a biciklit, és irány az első benzinkút; beszerezni valók: cigaretta, két doboz sör, drága csokoládé.

2. Ülj le a tévé elé, és nézd meg egy 'B' kategóriás horrorfilm utolsó jelenetét (azt, amelyikben a fiatal sablonamerikaiak hajsűtővassal lemészárolnak egy zombifalut, aztán mégsem jönnek össze, viszont a zárósnittben a döglött dalmata pofája gonosz vigyorba torzul), vagy a Meghökkentő mesék vmelyik. epizódját. Nyisd ki az első doboz sört (a másikat hűtsd be), tépd fel a csokoládé csomagolását (ne bontsd: tépd, marcangold, cincáld), tömd a torkodba az egész táblát, gyújts rá egy cigire és mélyen szívd le a füstöt (kötelező mantra: F.T.W, F.T.W.).

3. Ülj le a gép elé. Bontsd ki a második doboz sört is. A kisujjaddal szedegesd össze a csokoládémorzsákat a sztaniolpapírról. Gyújts rá még egy cigire. Gondolj arra, akit szeretsz v. szeretnél. Határozd el, hogy holnap teszel vmit, ami: meglepő, hétköznapi, vad, szelíd, elítélendő, példamutató, megvetendő, értékelendő, felejteni való, emlékezetes, bigott, polgárpukkasztó, gondolat- és érzelemteli, üres, nagyívű, lapos, hasznos, haszontalan, értelmes, értelmetlen, céltudatos, öncélú, jó, rossz, semmilyen - valamilyen.

+1. Írj vmi faragatlan baromságot. Aztán keress egy pornócsatornát, verd ki, és pihend ki magad.

2 comments:

FlyingWhale said...

Hatter, hát ez krva jó! Naggyon bejön. Köszönöm!

the hatter said...

Én köszönöm. Jólesik a dícséret (ne is fukarkodj vele :).
Csók,
I.