Monday, July 16, 2007

Komolytalan lírai túlkapás

OKOZAT: na jó, most van elegem a nőkből

Azt akarom, hogy a Cosmopolitan olvasói rovatában felháborodott levelekben keljenek ki az írói munkásságom, fallokrata gondolkodásmódom és hímsoviniszta élceim ellen.

Azt akarom, hogy a keresztény leányegylet tagjai többtízezres tömegdemonstráció keretében égessék el a lektűrjeimet a Felvonulási téren.

Azt akarom, hogy a harcos feministák feketekakast áldozzanak a vesztemre törve, és rituálisan telegombostűzzék a viaszbábumat.

Delila első számú célpontja akarok lenni.

Megvárni, amíg Júlia magába döfi a tőrt, aztán leugrani a sarki újságoshoz egy Hustlerért.

Apasági kereseteket és DNS-teszteket akarok.

Szinglitepertőt akarok szűzvér-dippbe mártogatni.

OK: a rohadt indirekt párkapcsolati sz..rság

Hogy először azt pihegik: csak egy KEDVES FÉRFIT akarok; aki FIGYEL rám, TÖRŐDIK velem, kimutatja, hogy SZERET, és SÍRNI SEM FÉL. Egy sufniban menüettet komponáló, lobogó gyertyafénynél verset olvasó, gyermeknevelésből a részét kivevő, nyikorgó zsanérokat megolajozó, RENDES, TISZTESSÉGES, BECSÜLETES embert.

Aztán fél év után: TE HÜLYE KIS nyafogós b..zi, mit lihegsz itt a nyakamba; hát nem érted, hogy nekem FÉRFI kell, akinek a SZAVA SZENTÍRÁS, mégsem nyírbálja meg a SZÁRNYAIMAT. Aki kemény kézzel irányít, miközben hagyja, hogy megvalósítsam ÖNMAGAM.

Mert én vagyok a LEGCSODÁLATOSABB LÉTEZŐ a kerek világon, nekem CÉLJAIM vannak, de közben szeretnék FELNÉZNI RÁ. Neked pedig: KUSS, TUDJAD MÁR, hogy mire való a szád, te METROSZEXUÁLIS köldökzsinór-nyesedék. Még seggeden a MÉHLEPÉNY; maradtál volna ANYÁD P..CSÁJÁBA, úgyis odakívánkozol.

Vedd már észre magadat; különben is a SZOMSZÉD PISTI kefél már hónapok óta. Ő legalább FÉRFI, a FARKA is nagyobb, OPEL MANTÁJA van, és a csapatával feljutott a MEGYEKETTŐBE.

6 comments:

Anna said...

nem is vagy nagyravágyó :) némi öniróniával

the hatter said...

Ez itt, kérem, építő társadalomkritika. Építőnek tartanám, ha egyszer s mindenkorra, rendeletileg tiltanák be a vibrátorba való ceruzaelemeket.

Anonymous said...

valóban... bár akkor átszoknának a góliátra...

the hatter said...

Szentigaz. Akkor valamennyit, kivéve a kilencvoltos laposelemet.

FlyingWhale said...

Én találtam egy határozott, de érzelmes férfit, csak az a baj, hogy minden nő döglik utána és viszont, úgyhogy hiába vettem fel a dögös-csajos rucimat, amikor hazamentem, mégis a barátnőmet vitte el dugni. Hehehehe. Ilyen az élet. És igenis góliátot minden vibrátorba! ;)

the hatter said...

Tudod, R, vannak ilyenek. Mint ahogy értelmes és életvidám nők is. Baj csak akkor van, amikor rájössz, mennyire veszélyes lehet, ha ez a két fajta egymásra talál, és megpróbálnak érzelmes, határozott, értelmes és életvidám párt alkotni. Hiába a reagens érzelmek és az összeillő tulajdonságok: ha egyetlen komponens - többnyire a bizalom az - hiányzik, sírás lesz a vége.